Дрнч е сè она што работам, графички дизајнер, веб дизајнер, креативен директор, Microsoft Certified System Administrator, повремено ASP веб програмер, flash анимација, работам на Windows и Mac, инсталирам, конфигурирам и оддржувам мрежи, сервери, итн...

 

Дрнч/drnch е Александар Атанасовски (1977г.), женет, а од пред 1г. татко на две деца (близнаци).

 

Контактот со компјутерите го имам уште 1983г., со Spectrum 48, а потоа следеа скоро сите останати кои излегуваа. Со графика почнав да се занимавам рано, професионално од 1997г., но не застанав, постепено навлегов и во веб дизајн и програмирање, малку флеш анимации, а во последните 5-6 години предизвик ми стана нешто различно од дизајнот, инсталација, конфигурирација и оддржување на мрежа и сервери.

 

САКАМ да дизајнирам, САКАМ да креирам, САКАМ да инсталирам, САКАМ моите клиенти да бидат задоволни, САКАМ да го погледнете моето CV

 

* Aeterna т.е Vita Aeterna е всушност Атанасовски на латински, што во превод значи вечен живот.

Најди ме       
Аетерна © 2011. Сите права задржани.