Леорон

- Раководител на ИТ/Дизајн/Маркетинг 2012-денес

Пристоп МК

- Раководител на ИТ/Дизајн 2008-2012
- помошник Систем администратор 2004-2008

Автолидер

- Систем Администратор 2011-денес

Техноклима

- Систем Администратор 2009-денес

Фајнл поинт

- Систем Администратор 2008-денес

Полиестердеј

- Систем Администратор 2003-2004

ТАРМ (Туристичка асоцијација на Република Македонија)

- ИТ техничар 2001-2002

ПСФ (Фармацефти без граници)

- ИТ техничар 1999
2010

Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA)
Microsoft Certified Professional (MCP)

www.microsoft.com/learning/mcp/transcripts
Transcript ID: 918765
Access Code: Aleksandar1

Најди ме       
Аетерна © 2011. Сите права задржани.